kristallen

Zo’n vijftien jaar geleden ben ik, ge├»nspireerd door een kristallen-healer, begonnen met het verzamelen van kristallen, mineralen en halfedelstenen. Ik deed dit op de eerste plaats vanwege de prachtige aanblik van de kristallen, de fijne sfeer die ze in een ruimte geven en ook vanuit beleggingsoogpunt. Soms was ik ook bezig met de healende werking van kristallen. Mijn inspirator hielp me op weg en zorgde ook voor contacten met groothandelaren en kenners.

In mijn enthousiasme heb ik in een zevental jaren zoveel stenen gekocht dat het op dit moment te veel blijkt. Daarom wil ik het deel waar ik zelf geen goede plek voor heb graag verkopen.

In de aanbieding heb ik heel veel grote tot zeer grote stukken celestine (engelensteen), grote stukken rozekwarts (of rozenkwarts), grote stukken lavendelkwarts, grote stukken shungiet en verder witte calciet en labradoriet.

Nog steeds geniet ik met veel plezier van mijn kristallen en ik verwacht dat anderen die van mij kristallen en halfedelstenen kopen dat ook zullen ervaren.

hoe werkt het?

Hieronder staan foto’s van ongeveer 60 kristallen. Op elke foto staat linksonder de naam van het kristal met het gewicht, en rechtsonder een nummer. Aan de hand van de nummers zijn de naam van het kristal, de afmeting, het gewicht en de prijs terug te vinden in deze lijst (PDF download).

De mineralen zijn dermate kwetsbaar en zwaar dat ze, uitzonderingen daargelaten, wel opgehaald zullen moeten worden.

Wil je meer weten of heb je interesse iets te kopen, stuur me dan een mailtje.