Logies voor Walk of Wisdom

Voor deelnemers aan de Walk of Wisdom bieden wij overnachting aan in Huis Vogelzang in Nijmegen.

Op 1700 meter van de route aan een zijweg van de Walk wonen wij in de helft van een prachtige verbouwde boerderij met veel natuur er omheen. De boerderij heet van oudsher Vogelzang, net zoals het er naast gelegen natuurgebiedje.

Logies is mogelijk voor 1 tot ca 4 personen. Je slaapt op een kamer met een eigen badkamer en toilet, gescheiden van het gedeelte waar wij wonen. Mochten er tegelijkertijd meerdere wandelaars zijn, dan wordt het sanitair wel met hen gedeeld.

Wij doen overigens niet aan Bed&Breakfast, Air B&B, of andere verhuur, maar vanuit onze interesses vinden wij het ontvangen van deelnemers aan de Walk of Wisdom zeker ook leuk. Wij zijn immers zelf enthousiaste wandelaars van lange routes. Joop heeft de Walk of Wisdom als nummer 232 in 2015 gelopen, en Rikie is er nu mee bezig.

Huis Vogelzang
Westerkanaaldijk 11
6581 KC Malden

1 persoon op 1 kamer: 50,- euro
2 personen op 1 kamer: 35,- euro p.p.
Inclusief ontbijt en indien gewenst, halen en/of brengen van en naar de route. Het ophaal/wegbrengpunt is in Malden de eerste zijweg (met bordje Blankenbergseweg) direct na de brug over het kanaal. Zie kaartje.

Uitgebreide warme maaltijd: 20,- euro. Je kunt aangeven of je vegetarisch of veganistisch wilt eten.

overnachten op een mooie plek tijdens de Walk of Wisdom